keskiviikko 13. marraskuuta 2019

3.12. Luova kirjoittaminen identiteettityön ja hyvinvoinnin välineenä


Haluaisitko saada uusia eväitä ja inspiraatiota luovaan ilmaisuun?

3.12. klo 17-20 Jyväskylän kaupungin pääkirjaston monitoimitilassa, 3. kerros

Luovan kirjoittamisen eli sanataiteen avulla voimme tarkastella elämäämme läheltä ja kaukaa, eri suunnista ja kielen erilaisin keinoin. Luovan kirjoittamisen työpaja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä kirjoittajana ja löytää uusia keinoja käsitellä omia elämänkokemuksia ja tunteita kaunokirjallisin keinoin. Kolme tuntia kestävässä työpajassa tehdään lyhyitä omaan elämään perustuvia kirjoittamisharjoituksia ja keskustellaan kirjoittamisesta rennossa ja yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Työpajaa ohjaa väitöskirjatutkija, projektitutkija Anne Martin (KM, opettajankoulutuslaitos) Martin on vetänyt kirjoittamisen työpajoja verme-seminaareissa (2016, 2017 ja 2018) sekä ohjannut opettajien kirjoitusryhmää (2016–2017), sekä verme-ryhmää (2017–2018). Martinin ohjaamissa työpajoissa on painottunut ammatillisen kehittymisen, identiteettityön ja hyvinvoinnin tukeminen erilaisten kaunokirjallisten kirjoitustehtävien avulla.

Osallistuminen 20 euroa
Ilmoittautuminen 29.11.2019 mennessä osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi

Kurssin kesto on 2 tuntia 30 minuuttia.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän Kriittinen Korkeakoulu
http://jyvaskyla.kriittinenkorkeakoulu.fi/
Sähköposti: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi
puh: 0503558524

Ilmoittautuminen viimeistään 29.11. osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi. Tämän jälkeen voi kysyä vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/poisjäännistä veloitamme puolet (50 %) kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.