torstai 16. tammikuuta 2020

6.2. Luova kirjoittaminen hyvinvointia ja identiteettiä tukemassa - Oma elämäntarinani


Uusia syventäviä kursseja kaikille kiinnostuneille!

Luovan kirjoittamisen eli sanataiteen avulla voimme tarkastella elämäämme läheltä ja kaukaa, eri suunnista ja kielen erilaisin keinoin. Luovan kirjoittamisen työpaja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä kirjoittajana ja löytää uusia keinoja käsitellä omia elämänkokemuksia ja tunteita kaunokirjallisin keinoin. Noin kolme tuntia kestävässä työpajassa tehdään lyhyitä omaan elämään perustuvia kirjoittamisharjoituksia ja keskustellaan kirjoittamisesta rennossa ja yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Työpajaa ohjaa väitöskirjatutkija, projektitutkija Anne Martin (KM, opettajankoulutuslaitos) Martin on vetänyt kirjoittamisen työpajoja verme-seminaareissa (2016, 2017 ja 2018) sekä ohjannut opettajien kirjoitusryhmää (2016–2017), sekä verme-ryhmää (2017–2018). Martinin ohjaamissa työpajoissa on painottunut ammatillisen kehittymisen, identiteettityön ja hyvinvoinnin tukeminen erilaisten kaunokirjallisten kirjoitustehtävien avulla.

Ensimmäinen kurssi järjestetään 6.2. ja toinen kurssi 12.3. samaan kellon aikaan ja samassa paikassa. 12.3. pidettävän kurssin otsikko on "Luova kirjoittaminen hyvinvointia ja identiteettiä tukemassa - Kirjoittaminen ammatillisen kehittymisen tukena". 12.3. pidettävälle kurssille on ilmoittautuminen myöhemmin keväällä.

Kurssit eivät vaadi ennakkotietoja ja kumpaan tahansa tai molemmille kursseille voi osallistua vapaasti. Mikäli innokkaita kirjoittajia kiinnostaa vielä kolmas kurssi, niin mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssin vetäjälle. Järjestämme kolmannen kurssin uudella otsikolla, jos kiinnostuneita riittää.

Osallistuminen 20 euroa, saat kurssista laskun sähköpostiisi
Ilmoittautuminen 31.1.2019 mennessä osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi

Missä ja monelta: 6.2. 2020, klo 17-20 Monitoimitila Jyväskylän kaupungin pääkirjastolla (Vapaudenkatu 39-41), 3. kerros musiikkiosaston puolella. Kävellessäsi musiikkiosaston tiskille näet oikealle jatkuvan käytävän. Käytävän perällä on monitoimitila. Kirjaston henkilökunta osaa ohjeistaa tarvittaessa kun kysyt monitoimitilan sijaintia.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän Kriittinen Korkeakoulu
http://jyvaskyla.kriittinenkorkeakoulu.fi/
Sähköposti: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi
puh: 0503558524

Ilmoittautuminen viimeistään 31.1.2020 osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi. Tämän jälkeen voi kysyä vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/poisjäännistä veloitamme puolet (50 %) kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.