12.3.2020 Luova kirjoittaminen hyvinvointia ja identiteettiä tukemassa - Kirjoittaminen ammatillisen kehittymisen tukena


Jatkokurssi kaikille luovasta kirjoittamisesta kiinnostuneille!

Luovan kirjoittamisen avulla voimme tarkastella omaa uraamme ja reflektoida siihen liittyviä kipukohtia sekä onnistumisia ja haaveitaan. Kirjoittamalla voimme myös havainnoida sitä, miten ammatillinen kehittyminen nivoutuu elämäämme. Luovan kirjoittamisen avulla voimme myös saada hengähdyshetkiä arjen keskelle ja siten tukea työssä jaksamista. Luovan kirjoittamisen työpaja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä kirjoittajana ja löytää uusia keinoja käsitellä omia elämänkokemuksia ja tunteita kaunokirjallisin keinoin. Noin kolme tuntia kestävässä työpajassa tehdään lyhyitä omaan elämään perustuvia kirjoittamisharjoituksia ja keskustellaan kirjoittamisesta rennossa ja yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Työpajaa ohjaa väitöskirjatutkija, projektitutkija Anne Martin (KM, opettajankoulutuslaitos) Martin on vetänyt kirjoittamisen työpajoja opettajille ja opiskelijoille sekä ohjannut opettajien kirjoitusryhmää (2016–2017), sekä vertaismentorointiryhmää (2017–2018). Martinin ohjaamissa työpajoissa on painottunut ammatillisen kehittymisen, identiteettityön ja hyvinvoinnin tukeminen erilaisten kaunokirjallisten kirjoitustehtävien avulla.

Jos olet tästä kurssita kiinnostunut ja toivoisit, että järjestäisimme kolmannen kurssin teemalla Vuorovaikutus, ihmissuhteet ja kohtaaminen, niin mainitsethan tästä ilmoittautuessasi kurssille. Tämä maininta ei ole kurssiin sitova. Vaikka et pääsisi osallistumaan 12.3. pidettävälle kurssille ja toivot, että järjestäisimme edellä mainitun kurssin niin kerrothan sen meille: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi Kurssit eivät vaadi ennakkotietoja ja mille tahansa kurssille voi osallistua vapaasti.

Osallistuminen 20 euroa, saat kurssista laskun sähköpostiisi
Ilmoittautuminen 4.3.2019 mennessä osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi Tämän jälkeen voi kysellä vapaita paikkoja. Työpajaan ovat tervetulleita niin opiskelijat, lomailijat, työttömät, työssäkäyvät kuin eläkeläisetkin.

12.3. 2020, klo 17-20 Monitoimitila Jyväskylän kaupungin pääkirjastolla (Vapaudenkatu 39-41), 3. kerros musiikkiosaston puolella. Kävellessäsi musiikkiosaston tiskille näet oikealle jatkuvan käytävän. Käytävän perällä on monitoimitila. Kirjaston henkilökunta osaa ohjeistaa tarvittaessa kun kysyt monitoimitilan sijaintia.

Tapahtuman järjestää Jyväskylän Kriittinen Korkeakoulu
http://jyvaskyla.kriittinenkorkeakoulu.fi/
Sähköposti: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi
puh: 0503558524

Ilmoittautuminen viimeistään 4.3.2020 osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi. Tämän jälkeen voi kysyä vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/poisjäännistä veloitamme puolet (50 %) kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.