Kirjoittajan polku (etäkurssi)

Milloin: 19.-21.11., to-pe klo 17-20 ja la klo 10-13
Missä: Kurssi toteutetaan etänä Zoomilla
Osallistujille annetaan lisää ohjeistusta Zoomin käytöstä ja kurssista myöhemmin.

Tällä kurssilla paneudutaan oman identiteetin ja kirjoittajan äänen tarkasteluun ja kehittämiseen. Kurssipäivät jakautuvat niin, että ensin keskitytään menneisyyteen (oma elämäntarina), toisena päivänä nykyhetkeen (kirjoittajan estetiikka) ja kolmantena tulevaisuuteen (kirjoittajan tavoitteet).

Ensimmäisenä päivänä syvennytään kirjoittamiseen identiteettityön välineenä ja ammennetaan omista elämänkokemuksista luovaan kirjoittamiseen. Toisena päivänä keskitytään oman estetiikan tutkimiseen ja siihen, millaisia rooleja kirjoittaja voi tekstien tekemisessä ottaa. Viimeisenä päivänä tehdään visiokartta omasta kirjoittajapolusta ja laaditaan kirje tulevaisuuden kirjoittajaminälle.

Kurssin vetäjät:

Anne Martin tutkii väitöskirjassaan opettajien ammatillisen kehittymisen tukemista luovan kirjoittamisen keinoin. Martin työskentelee projektitutkijana Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitoksen luotsaamassa Uutta luova asiantuntijuus -hankkeessa. Hänellä on laajasti kokemusta erilaisten kirjoittamisryhmien ja luovan kirjoittamisen työpajojen ohjaamisesta.

Kurssin toisena vetäjänä toimii kirjailija ja kirjallisuuden väitöskirjatutkija Riikka Ala-Hakula.
Häneltä on ilmestynyt teos Kaupunkikaleidoskooppi (Poesia, 2018).

Kurssimaksu: 55e, alennettu hinta (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset) 45e
Ilmoittautuminen: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi
Ilmoittautuminen 16.11. mennessä, jonka jälkeen voit kysyä jos kurssilla on vielä paikkoja.

Järjestäjä: Jyväskylän Kriittinen Korkeakoulu
Järjestäjän nettisivut: jyvaskyla.kriittinenkorkeakoulu.fi
Yhteydenotot: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi

Ilmoittautuminen viimeistään 16.11. osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä voit kysyä onko kurssilla vielä vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/poisjäännistä veloitamme puolet (50 %) kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.