Kirjoitusretriitti etäkurssina 19.–21.10.20.10.2020


Ajankohta: 19.–21.10. (ma-ke) klo 10–14
Osallistujamäärä: 10
Kurssi toteutetaan Zoom-sovelluksen kautta etänä.
Kurssimaksu: työssäkäyvät 55e; opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 30e

Kurssin tavoitteena on edistää jokaisen henkilökohtaisia kirjoitusprojekteja. Työstettäväksi tekstiksi voi valita vapaasti, mikä on itselle tärkeintä ja tekstiä voi myös vaihdella kurssin aikana. Päivä aloitetaan kirjoitusharjoituksella, jonka tarkoitus on auttaa voittamaan työskentelyn aloittamista lykkääviä sisäisiä ja ulkoisia esteitä. Harjoituksen liittyvät keskittymiskyvyn lisäämiseen. Kurssipäivän aluksi asetetaan kirjoittamistavoite, jonka edistyminen raportoidaan päivän lopuksi. Jos kirjoittamisen aikana syntyy tilanteita, jolloin ei tiedä, miten tekstiä voisi jatkaa, niistä voi keskustella kirjoitustauoilla ryhmän kanssa.

Osallistujat saavat erillisen ohjeistuksen Zoomin käytössä. Zoom toimii joko ladattavana sovelluksena tai selaimessa. Voit tutustua Zoomiin etukäteen täältä: https://zoom.us/

Kurssi on kaikille avoin! Tervetuloa mukaan!

Järjestäjä: Jyväskylän Kriittinen Korkeakoulu (jyvaskyla.kriittinenkorkeakoulu.fi)
Ilmoittautuminen: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi
Ilmoittautuminen 16.10.2020 mennessä, jonka jälkeen voit kysyä jos kurssilla on vielä paikkoja.

Kurssin opettajana toimii kirjoittamisen FM Riikka Ala-Hakula Jyväskylän yliopistosta.
Häneltä on ilmestynyt teos Kaupunkikaleidoskooppi (Poesia, 2018).

Kysyttävää? Ota yhteyttä: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi tai 0503558524.

Ilmoittautuminen viimeistään 16.10.2020 osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi. Tämän jälkeen voi kysyä vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/poisjäännistä veloitamme puolet (50 %) kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.