Kirjoitusretriitti etäkurssina 17.–19.5.2021

Ajankohta: 17.–19.5. (ma–ke) klo 10–14
Osallistujamäärä: 10
Kurssi toteutetaan Zoom-sovelluksen kautta etänä
Kurssimaksu on 55€, mutta opiskelijat, eläkeläiset tai työttömät voivat osallistua alennettuun 30€ hintaan.
 
Haluatko omaksua itseohjautuvan oppimisen keinoja, joiden avulla on helpompi jäsentää kirjoitustöiden tekemistä? Kriittinen Korkeakoulu tarjoaa tähän oman kuukausittaisin kurssin. Työskentelyä jäsentyy kolmen päivän mittaisella etäkirjoitusretriitillä niin, että tekstejä kirjoitetaan aamupäivällä ja iltapäivisin tehdään kirjoittamisen työtapoja käsitteleviä harjoituksia. Kirjoittamisen herättämistä tunteista keskustellaan pienryhmissä ja niiden käsittelyyn luodaan konkreettisia välineitä. Kurssilla puheenvuorot jaetaan ryhmätilassa, jotta kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Toiminta tarjoaa omalle työskentelylle jäsennyksen, mikä kurssipalautteen perusteella edistää tekstien valmistumista.


Kurssi on kaikille avoin! Tervetuloa mukaan!
Ilmoittautuminen: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi (jyvaskyla.kriittinenkorkeakoulu.fi)
Ilmoittautuminen 15.5.2021 mennessä. Ilmoittautumisajan päätyttyä voi kysyä, onko kurssilla vielä tilaa.
 
Kurssin opettajana toimii Riikka Ala-Hakula. Hän on FM Jyväskylän kirjoittamisen maisteriohjelmasta ja on opettanut kirjoittamista eri korkeakouluissa ja kansanopistoissa.
Ala-Hakulalta on ilmestynyt teos Kaupunkikaleidoskooppi (Poesia, 2018).
Kysyttävää? Ota yhteyttä: jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi tai 0503558524.
 
Ilmoittautuminen viimeistään 15.5.2021 osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä voit kysyä vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen saakka, minkä jälkeen peruutuksesta veloitamme puolet (50 %) kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.
Osallistujat saavat erillisen ohjeistuksen Zoomin käytöstä. Zoom toimii joko ladattavana sovelluksena tai selaimessa. Voit tutustua Zoomiin etukäteen täällä: https://zoom.us/
Järjestäjä: Jyväskylän Kriittinen Korkeakoulu
http://jyvaskyla.kriittinenkorkeakoulu.fi/