Kriittisen korkeakoulun maksuttomien tapahtumien tukikampanja

 


Tule mukaan mahdollistamaan laadukkaita seminaareja, luentoja, filosofiakahviloita, keskustelutilaisuuksia sekä monipuolista kurssitoimintaa!

 

Kriittinen korkeakoulu järjestää maksuttomien tapahtumien tukikampanja ajalla 20.11.2023-31.12.2023. Keräyksen tarkoitus on tukea Kriittisen korkeakoulun toimintaa, ja erityisesti varmistaa avointen yleisötilaisuuksien jatkuminen Helsingissä, Porissa, Jyväskylässä, Imatralla, Joensuussa ja mahdollisuuksien mukaan muuallakin Suomessa sekä netin välityksellä.

 

Miksi tukikampanja?

Toimintamme on ollut ainutlaatuista Suomen ja ehkä Pohjoismaidenkin mittakaavalla. Olemme toimineet väsymättöminä laajan, vapaan sivistyksen airuina tarjoten monipuolisesti kohtuuhintaista kurssitoimintaa lukuisista aiheista – samoin kuin erilaisia seminaareja, julkaisuja ja maksuttomia yleisötapahtumia niin Helsingissä, Porissa, Jyväskylässä, Joensuussa kuin Imatrallakin. Kursseistamme ja tapahtumistamme on pidetty suuresti, ja tässä ajassa jossa elämme niille on tuntunut olevan huutava tarve. Olemme tehneet tätä työtä sekä Teidän, että valtion tukemana.

Toimintamme on ollut ketterää ja sopeutuvaista – kun esimerkiksi koronapandemia runteli vapaata sivistystyötä, jollain ihmeen kaupalla saimme kaikesta huolimatta pidettyä toimintamme kestävällä tasolla ja jatkettua tätä kaikkea. Suuri kiitos tästä kuuluu Teille, jotka jaksoitte olla kiinnostuneita toiminnastamme myös noina vaikeina vuosina.

Mutta nyt kohtaamme uuden haasteen. Kuten varmaan tiedät, koko vapaan sivistystyön kenttään kohdistuu huomattavia julkisen tuen leikkauksia. Nämä säästöpaineet kohdistuvat valitettavasti myös meihin, Kriittiseen Korkeakouluun.

Me tahtoisimme yhä pitää kurssitarjontamme kohtuuhintaisena, ja jatkaa maksuttomien, avoimien ja laajaa yleissivistystä ylläpitävien tapahtumien järjestämistä valtakunnallisesti – muuallakin kuin Helsingissä.

Siksi käännymme tässä Sinun puoleesi, ja mitä nöyrimmin pyydämme sinulta lahjoitusta tämän toiminnan ylläpitämiseen. Pienikin summa merkitsee ja auttaa.

Mikäli koet, että toimintamme on ollut ylläpitämisen arvoista, osallistu nyt tukikampanjaan!

 

Lahjoita!

Lahjoittaa voit joko

  • Tilisiirtona tilille FI95 8146 9710 2569 25
  • MobilePay-tilille 41366

 

Voit auttaa kampanjaa Facebookissa merkitsemällä itsesi osallistujaksi tai kiinnostuneeksi – huomio auttaa myös: https://fb.me/e/30BiZobsp

 

Kyseessä on pienkeräys, jonka tunnus on RA/2023/1398

 

Kriittisen korkeakoulun youtubesta voit katsoa ja kuunnella ilmaiseksi luentoja ja keskusteluja monista aiheista: https://www.youtube.com/@kriittinenkk

 

Kiitos!